fbpx

Media

Pitch @ BNR Zakendoen

Niels Tukker was namens Recrubo te gast bij BNR Zakendoen. Hier kreeg hij een minuut om te pitchen. Daarna volgde een vragenvuur van beoordelaar Edo Roos Lindgreen, hoogleraar Data Science in Auditing aan de Universiteit van Amsterdam.

author image
Redactie

Media

Recrubo maakt zijn toetrede tot de HR tech Arena van #HRTechReview

Recrubo is opgenomen binnen de HR tech Arena van #HRTechReview, een mooi overzicht van de markt. Daarbij schreven ze een artikel over Recrubo, de visie en onze case bij Blokker.

author image
Niels Tukker
Founder, Recrubo

Media

Hoe Blokker via WhatsApp zijn kandidaten preselecteert

WhatsApp wordt langzaamaan steeds belangrijker in alle arbeidsmarktcommunicatie. Ook Blokker ontdekte recent de voordelen ervan. Hoe ging dat in zijn werk?

author image
Niels Tukker
Founder, Recrubo

Media

Te gast bij “Grip op Recruitment” de podcast

Niels Tukker, oprichter van Recrubo, was onlangs te gast in de podcast 'Grip op Recruitment' van Marieke Dam, bekend van van Yoda Recruitment. In het gesprek met Marieke deelt Niels hoe hij op het idee kwam om Recrubo op te richten en wat zijn motivatie was om deze tool te ontwikkelen.

author image
Redactie

Cases

Blokker WhatsApp Solliciteren

Recrubo heeft bij Blokker een volledig geautomatiseerd recruitmentproces, zonder menselijke tussenkomst, geïmplementeerd.

author image
Bram den Ouden
CMO

Cases

Honderden krantenbezorgers per week werven? Geen probleem voor Mediahuis!

Recrubo en Krab hebben voor Mediahuis de handen ineengeslagen. Het doel? Honderden kandidaten per week werven voor Bezorg de Krant. Hoe? De laatste social media trends vertalen tot pakkende content en een innovatief, laagdrempelig recruitmentproces via Recrubo.

author image
Niels Tukker
Founder, Recrubo
logo Recrubo

KvK: 80480233
Sint Josephstraat 135
5017 GG, Tilburg

Kemp House,
152 – 160 City Road, London EC1V 2NX
+31 (013)7009700

Recrubo

Legal