✨Recrubo lanceert Recrubo.ai en haalt funding op 🎉 Meer informatie >

Blog

✨ TERUGBLIK: Launch Event Recrubo.ai ✨

Maandagavond 18 september vond het Recrubo.ai launch event plaats, het hele recruitmenttech ecosysteem kwam bijeen om de lancering van Recrubo.ai en de succesvolle funding ronde te vieren.

author image
Bram den Ouden
CMO

Media

NIEUWS: Recrubo haalt €600k funding op: ‘We willen naar 5 miljoen starters in 5 jaar’

Recrubo heeft een seed ronde van €600.000 gesloten om haar product door te ontwikkelen en commercieel op te schalen. Het bedrijf zet AI technologie in om het wervingsproces van blue collar en servicebedrijven te optimaliseren via chat. Zo kunnen kandidaten laagdrempelig solliciteren en biedt het bedrijven de tools om kandidaten efficiënt op te volgen. Zo wist een maaltijdbezorger uit Amsterdam alle openstaande posities te vervullen en de kosten per nieuwe medewerker te halveren.

author image
Bram den Ouden
CMO

Media

Recrubo wint Recruitment Tech demo day startup pitch

Ieder jaar biedt Recruitment Tech één start-up de mogelijkheid om zich gratis te presenteren tijdens Demo_Day in Utrecht. Voor 2023 is dat Recrubo.

author image
Redactie

Media

Pitch @ BNR Zakendoen

Niels Tukker was namens Recrubo te gast bij BNR Zakendoen. Hier kreeg hij een minuut om te pitchen. Daarna volgde een vragenvuur van beoordelaar Edo Roos Lindgreen, hoogleraar Data Science in Auditing aan de Universiteit van Amsterdam.

author image
Redactie

Media

Recrubo maakt zijn toetrede tot de HR tech Arena van #HRTechReview

Recrubo is opgenomen binnen de HR tech Arena van #HRTechReview, een mooi overzicht van de markt. Daarbij schreven ze een artikel over Recrubo, de visie en onze case bij Blokker.

author image
Niels Tukker
Founder, Recrubo

Media

Hoe Blokker via WhatsApp zijn kandidaten preselecteert

WhatsApp wordt langzaamaan steeds belangrijker in alle arbeidsmarktcommunicatie. Ook Blokker ontdekte recent de voordelen ervan. Hoe ging dat in zijn werk?

author image
Niels Tukker
Founder, Recrubo
logo Recrubo

KvK: 80480233
Burgemeester Brokxlaan 6a
5041 SB, Tilburg

Recrubo

Legal

© 2023 Recrubo. All rights reserved.