fbpx

Recrubo verkozen tot #1 in de categorie Bots & Voice ­čĆć Meer informatie >

Over Recrubo

Wij zijn er om effici├źnt kandidaat en bedrijf met elkaar te verbinden.

We zijn trots een product te hebben ontwikkeld waar zowel recruiters als kandidaten van houden.

De huidige manier van werven moet worden herzien

De arbeidsmarkt en de manier waarop kandidaten contact willen met werkgevers is voor goed veranderd. Werkgevers dienen mee te veranderen. Contact met kandidaten moet makkelijker, effici├źnter en sneller.

Bedrijven moeten innoveren om aan de behoefte van de kandidaat te kunnen voldoen.

Daarom zijn we hier. Om het proces voor iedereen te vereenvoudigen, met behulp van geavanceerde AI.

Onze Missie
"Onze missie is om organisaties en talent met elkaar te verbinden op een laagdrempelige en schaalbare manier, via conversational AI. "
Onze Visie
"We geloven dat de essentie van werving ligt in authentiek menselijk contact. Wij streven naar een wereld waarin recruiters waardevolle tijd heroveren zodat ze de tijd hebben om op een betekenisvolle manier in contact te staan kandidaten."
Ons verhaal

Gedreven door persoonlijke ervaring

Het verhaal van Recrubo.ai begint met Niels – die dezelfde problemen heeft ervaren met het zoeken naar een baan als de meesten.

In zijn studententijd waren bedrijven lastig om mee in contact te komen, lange sollicitatieformulieren, assessments en procedures. Daarom ging Niels als hij een baan nodig had af op aanbevelingen van vrienden en nam hij via chat rechtstreeks contact op met recruiters en bedrijfseigenaren.ÔÇĘToen de Business API van WhatsApp gelanceerd werd, was het mogelijk de manier waarop Niels solliciteert op grotere schaal in te zetten.

Er werd gewerkt aan een oplossing die de manier waarop Niels solliciteert vertaalt tot een oplossing die ook voor bedrijven effici├źnt werkt. Zowel bedrijven als kandidaten reageerden enthousiast. Die reactie wakkerde het vuurtje verder aan en het Recrubo.ai avontuur begon.

Samen met medeoprichters Bram den Ouden en C├ędric Remond maakt Recrubo.ai recruitment modern en persoonlijk. Alles draait om soepele en effici├źnte communicatie. Recrubo.ai helpt nu de grootste merken verdeelt over verschillende sectoren. Bedrijven en kandidaten komen op een snelle, frisse en eenvoudige manier met elkaar in contact.

Zie Recrubo.ai in actie

logo Recrubo

KvK: 80480233
Pieter Vreedeplein 45
5038 BW Tilburg

Recrubo

Legal

┬ę 2023 Recrubo. All rights reserved.