fbpx

Cases

Honderden krantenbezorgers per week werven? Geen probleem voor Mediahuis!

Mediahuis werft honderden krantenbezorgers per week via een geautomatiseerd WhatsApp sollicitatieproces dat is opgezet door Recrubo, in samenwerking met creatief bureau Krab. Door een diverse mix van social media platforms te gebruiken, waaronder TikTok, Instagram, Snapchat, Meta en Indeed, bereikt de campagne een brede doelgroep van potentiële kandidaten.

Een van de belangrijkste aspecten van deze wervingscampagne was de integratie van de laatste TikTok-trends. Krab heeft zorgvuldig de nieuwste trends in kaart gebracht en deze toegepast in de campagne voor de werving van krantenbezorgers. Hierdoor konden ze een jongere doelgroep op een aantrekkelijke manier aanspreken en op een passende manier bereiken.


Met 15 verschillende video’s in twee verschillende formaten – mobiel en vierkant – en een aantal goede foto’s, was de campagne visueel aantrekkelijk en effectief. Het geautomatiseerde sollicitatieproces van Recrubo maakt het ook mogelijk om de efficiëntie van het wervingsproces te verhogen, waardoor er meer geschikte kandidaten worden aangetrokken en de cost per hire daalt.

Als je op zoek bent naar een manier om snel en effectief veel kandidaten te werven, is een geautomatiseerd wervingsproces zoals dat van Recrubo, in samenwerking met een creatief bureau zoals Krab voor de juiste content, een uitstekende optie. Met de juiste mix van social media en de inzet van de juiste technologieën kan ook jouw bedrijf gemakkelijk en snel geschikte kandidaten vinden.

Benieuwd wat TikTok en WhatsApp voor jou kan betekenen?

author image
Niels Tukker
Founder, Recrubo
logo Recrubo

KvK: 80480233
Sint Josephstraat 135
5017 GG, Tilburg

Kemp House,
152 – 160 City Road, London EC1V 2NX
+31 (013)7009700

Recrubo

Legal