✨Recrubo lanceert Recrubo.ai en haalt funding op 🎉 Meer informatie >

Stroomlijn je recruitmentproces binnen de facilitaire dienstverlening

Recrubo stelt recruiters in staat om sneller personeel aan te nemen door dagelijkse honderden kandidaten te pre-screenen en in te plannen.

Oplossingen voor de facilitaire dienstverlening

Ontworpen om waardevolle tijd van recruiters te besparen

In een wereld waar elk moment telt, neemt onze AI-oplossing de handmatige screening van recruiters uit handen. Door de eerste beoordelingen te automatiseren, geeft Recrubo.ai recruiters de vrijheid om zich te richten op wat echt telt. Onze oplossing bespaart recruiters gemiddeld 2 uur per dag, zodat ze zich kunnen concentreren op het binnenhalen van toptalent.

Succesverhalen van klanten

Van weken naar uren: Recrubo.ai’s oplossing voor het aannemen van facilitaire medewerkers verkort de doorlooptijd met 300%.

In de concurrentiestrijd om facilitair werk op uurbasis, waar kandidaten vaak bij meerdere werkgevers solliciteren, wordt tijd de belangrijkste factor; als compensatie niet de onderscheidende factor is, wordt winnen door snelheid noodzakelijk.

Jasper Keijner Teamlead Recruitment, Sodexo
Empowering Facility Businesses
"Snel, gemakkelijk en efficiënt solliciteren en tegelijkertijd de kandidaten goed kunnen managen. Dat is wat Sodexo bereikt met de hulp van Recrubo."

Hoeveel tijd kan jouw team besparen?

Ervaar het zelf

logo Recrubo

KvK: 80480233
Burgemeester Brokxlaan 6a
5041 SB, Tilburg

Recrubo

Legal

© 2023 Recrubo. All rights reserved.