fbpx

āœØRecrubo lanceert Recrubo.ai en haalt funding op šŸŽ‰ Meer informatie >

Werf 300% sneller met chat.

Recrubo’s AI-recruitment tool zorgt ervoor dat je vacatures altijd worden vervuld. Verhoog efficiĆ«nt het aantal hires, verbeter de kandidaatreis en verlaag de kosten per hire met Ć©Ć©n oplossing.

Empowering global brands

De nieuwe manier van recruitment.

Efficiƫnt

Onze AI revolutioneert volume recruitment, waardoor het sneller, slimmer en super efficiƫnt wordt. Zeg vaarwel tegen handmatige selectieprocessen en automatiseer de volledige candidate journey, van het eerste contact tot de eerste werkdag.

Schaalbaar

Heb je tientallen of zelfs honderden medewerkers nodig om te beginnen? Creƫer geautomatiseerde chats voor verschillende functies in enkele minuten en verspreid ze eenvoudig via alle chatkanalen.

Laagdrempelig

Als je sollicitatieproces te lang duurt, zullen kandidaten naar de volgende recruiter gaan. Biedt een eenvoudigere manier om te solliciteren – geen CV’s of motivatiebrieven meer. Betrek sollicitanten met op mobiel gerichte gesprekken die menselijke vooroordelen wegnemen en het aannemen moeiteloos maken.

Hoeveel tijd zou jij kunnen besparen?

Haal meer waarde uit je huidige tools.

Recrubo integreert met ATS-software - binnen enkele minuten.

Hoe het werkt

01

In enkele minuten opgezet

Met Recrubo heb je alleen een vacaturetekst nodig om te beginnen. De AI ontwerpt vervolgens de gesprekken in de juiste tone-of-voice, die je volledig kunt aanpassen. Binnen enkele minuten heb je jouw gepersonaliseerde digitale wervingsassistent klaar om in contact te treden met kandidaten.

02

Automatiseer de pre-selectie

Recrubo helpt bij alle interacties met kandidaten. De AI communiceert op een enthousiaste manier, bouwt profielen op en stelt selectievragen. Gaandeweg wordt de AI slimmer en bespaart Recrubo jouw waardevolle tijd door repetitieve werkzaamheden uit handen te nemen.

03

Hire in days

Snelle en efficiƫnte recruitment met Recrubo. Het intelligente kandidaat-matchingsysteem identificeert de juiste kandidaten en plant automatisch sollicitatiegesprekken, via telefoon, video of op locatie. Zo kun je de juiste kandidaten binnen enkele dagen in dienst nemen, in plaats van weken.

Goede samenwerking
is key

Via Recrubo kunnen kandidaten rechtstreeks met ons een afspraak maken om de vestiging te bezoeken. Een snel en effectief proces!

Coen Hilhorst

Corporate Recruiter, DHL

Snel, gemakkelijk en efficiƫnt solliciteren en tegelijkertijd de kandidaten goed kunnen managen. Dat is wat Sodexo bereikt met de hulp van Recrubo.

Jasper Keijner

Teamlead, Sodexo

Snelle, efficiƫnte WhatsApp-chatgesprekken verlaagden drempel voor sollicitanten & ontlasten recruitment in pre-screening!

Marjolein Dusseljee

HR Business Partner, Blokker

We krijgen feedback van onze kandidaten dat ze het prettig en laagdrempelig vinden. Wij zien dat terug in onze cijfers, dus win-win.

Kim van Amelsfoort

Recruitment Manager, Envida

Door de geautomatiseerde selectievragen krijgen onze recruiters meer tijd voor een persoonlijke connectie met de kandidaat.

Mathijs van der Aa

Online Marketeer, Job Invest (LPC)

Biedt een wervingsproces dat voldoet aan de verwachtingen van kandidaten.

logo Recrubo

KvK: 80480233
Burgemeester Brokxlaan 6a
5041 SB, Tilburg

Recrubo

Legal

Ā© 2023 Recrubo. All rights reserved.