fbpx

Recrubo verkozen tot #1 in de categorie Bots & Voice 🏆 Meer informatie >

Solliciteren via WhatsApp.

Recrubo’s AI-recruitment tool zorgt ervoor dat je vacatures altijd worden vervuld. Verhoog efficiënt het aantal hires, verbeter de kandidaatreis en verlaag de kosten per hire met één oplossing.

WhatsApp solliciteren voor jouw proces?

Kom vrijblijvend in contact.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Zij maken gebruik van
  WhatsApp solliciteren.

  Via Recrubo kunnen kandidaten rechtstreeks met ons een afspraak maken om de vestiging te bezoeken. Een snel en effectief proces!

  Coen Hilhorst Corporate Recruiter, DHL

  Snel, gemakkelijk en efficiënt solliciteren en tegelijkertijd de kandidaten goed kunnen managen. Dat is wat Sodexo bereikt met de hulp van Recrubo.

  Jasper Keijner Teamlead, Sodexo

  Snelle, efficiënte WhatsApp-chatgesprekken verlaagden drempel voor sollicitanten & ontlasten recruitment in pre-screening!

  Marjolein Dusseljee HR Business Partner, Blokker

  We krijgen feedback van onze kandidaten dat ze het prettig en laagdrempelig vinden. Wij zien dat terug in onze cijfers, dus win-win.

  Kim van Amelsfoort Recruitment Manager, Envida

  Door de geautomatiseerde selectievragen krijgen onze recruiters meer tijd voor een persoonlijke connectie met de kandidaat.

  Mathijs van der Aa Online Marketeer, Job Invest (LPC)

  Haal meer waarde uit je huidige tools.

  Recrubo integreert met ATS-software - binnen enkele minuten.

  Solliciteren via Whatsapp

  In enkele minuten opgezet

  Met Recrubo heb je alleen een vacaturetekst nodig om te beginnen. De AI ontwerpt vervolgens de gesprekken in de juiste tone-of-voice, die je volledig kunt aanpassen. Binnen enkele minuten heb je jouw gepersonaliseerde digitale wervingsassistent klaar om in contact te treden met kandidaten.

  Automatiseer de pre-selectie

  Recrubo helpt bij alle interacties met kandidaten. De AI communiceert op een enthousiaste manier, bouwt profielen op en stelt selectievragen. Gaandeweg wordt de AI slimmer en bespaart Recrubo jouw waardevolle tijd door repetitieve werkzaamheden uit handen te nemen.

  Hire in days

  Snelle en efficiënte recruitment met Recrubo. Het intelligente kandidaat-matchingsysteem identificeert de juiste kandidaten en plant automatisch sollicitatiegesprekken, via telefoon, video of op locatie. Zo kun je de juiste kandidaten binnen enkele dagen in dienst nemen, in plaats van weken.

  logo Recrubo

  KvK: 80480233
  Pieter Vreedeplein 45
  5038 BW Tilburg

  Recrubo

  Legal

  © 2023 Recrubo. All rights reserved.