fbpx

Solliciteren via chat

Wij maken sollicitaties zo eenvoudig mogelijk voor zowel de sollicitant als de recruiter, wat resulteert in een groot aantal gekwalificeerde kandidaten.

Attract

Apply

Manage

Engage

ATTRACT

Bereik je doelgroep

Recrubo activeert een latent werkzoekende doelgroep (47% van de arbeidsmarkt) via social media advertenties op een unieke en schaalbare manier.

APPLY

Solliciteren was nog nooit zo makkelijk

Verzamel alle gegevens die je nodig hebt en stel pre-screening vragen om te zien of de kandidaat in het profiel past. Hoe het gesprek eruit ziet en wat er in de chat wordt gevraagd, heeft u volledig in de hand, waardoor het gesprek past bij uw bedrijf en doelstellingen.

Integrations

Integreer Recrubo met je vertrouwde ATS. Recrubo heeft eerder geïntegreerd met systemen als Emply, Otys, Recruitee en nog veel meer. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden met uw ATS.
applicant tracking systems

Plan automatisch een sollicitatiegesprek door Recrubo te integreren met agenda- en vergadersoftware zoals Google Calendar, Microsoft Teams, Outlook en Calendly.

Calendar & Meeting Software integrations

Recrubo integreert met alle mogelijke chatdiensten. Kies de chatdienst die het meest wordt gebruikt in jouw land of regio. Bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, iMessage en nog veel meer.

MANAGE

Efficiënte kandidaat
opvolging

Werken op een manier die aansluit bij je huidige interne processen. Beheer kandidaten op schaal, maar altijd op een persoonlijke manier.

Recrubo ats
ENGAGE

Onderhoud een warme relatie

Blijf in contact via chat, persoonlijk één-op-één, of bereik iedereen tegelijk. Met Recrubo houdt je altijd bereikbaar contact op een schaalbare manier.

Klaar om je wervingsproces te verbeteren?

logo Recrubo

KvK: 80480233
Sint Josephstraat 135
5017 GG, Tilburg

Kemp House,
152 – 160 City Road, London EC1V 2NX
+31 (013)7009700

Recrubo

Legal