fbpx

Recrubo voted #1 in Bots & Voice category 🏆 More information >

Hee toekomstige stagiair!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame meewerkstage binnen de marketing en sales? Zoek dan niet verder! Recrubo, een jonge en energieke startup, is op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons team komt versterken.

Als stagiair bij Recrubo zul je ondersteuning bieden in het genereren van leads en het schrijven van interessante blogs en social media posts. Je komt terecht in een leuk en jong team waar hard wordt gewerkt en er ruimte is voor creativiteit en nieuwe ideeën. Bij Recrubo werken we voor toffe partijen als DHL, Praxis en Blokker.

We bieden jou de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de marketing en sales en om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Bovendien zul je deel uitmaken van een dynamisch en innoverend bedrijf waar je de kans krijgt om mee te werken aan spannende projecten. Na je stageperiode is er de mogelijkheid om bij ons te blijven werken.

Ben jij klaar om je carrière een boost te geven en ons team te komen versterken? Bel, app of mail naar Bram@recrubo.com / 0616413294.

Met vriendelijke groet,

Het team van Recrubo

Introducing Recrubo

We empower recruitment professionals through the power of chat, so they can hire better and faster.

logo Recrubo

KvK: 80480233
Burgemeester Brokxlaan 6a
5041 SB, Tilburg

Recrubo

Legal

© 2023 Recrubo. All rights reserved.