fbpx

Recrubo verkozen tot #1 in de categorie Bots & Voice 🏆 Meer informatie >

Blog

✨ TERUGBLIK: Launch Event Recrubo.ai ✨

Maandagavond 18 september vond het Recrubo.ai launch event plaats, het hele recruitmenttech ecosysteem kwam bijeen om de lancering van Recrubo.ai en succesvolle funding ronde te vieren.

Maandagavond 18 september vond het Recrubo.ai launch event plaats, het hele recruitmenttech ecosysteem kwam bijeen om de lancering van Recrubo.ai en succesvolle funding ronde te vieren. Het event begon met een inspirerend interview on stage, waarin dagvoorzitter Gina July vragen stelde aan Lonneke Schagen en Loek Wansink van DHL Express. Zij deelden hun inzichten over het geheim en de essentie van een goede candidate journey. Deze sessie gaf een waardevolle kijk op hoe een positieve ervaring voor kandidaten kan bijdragen aan het succes van een organisatie.

Het event begon met een inspirerend interview on stage, waarin dagvoorzitter Gina July vragen stelde aan Lonneke Schagen – Eelman en Loek Wansink van DHL Express. Zij deelden hun inzichten over het geheim en de essentie van een goede candidate journey. Deze sessie gaf een waardevolle kijk op hoe een positieve ervaring voor kandidaten kan bijdragen aan het succes van een organisatie.

DHL Express Recrubo AI Launch Event AI Recruitment chatbot

Het hoogtepunt van de avond was de lancering van Recrubo.ai, door CEO Niels Tukker. Met trots presenteerde hij de belangrijkste features, waarbij opvalt dat iedere vacaturetekst kan worden omgebouwd tot AI Recruitment chatbot. Deze innovatie maakt het uitrollen van AI recruitment chatbots zeer schaalbaar, bedrijven kunnen het voor alle vacatures inzetten. Ook al zit er veel verschil in de vacatures.

Team Recrubo AI launch Recruitment tool AI

Het event werd afgesloten met een gezellige en waardevolle netwerkborrel, waarbij er volop gelegenheid was om contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. Het was een succesvolle avond waarin het hele recruitmenttech ecosysteem vertegenwoordigd was: klanten, investeerders, influencers, pers, tech leveranciers en partners. We zijn erg trots op de aanwezigheid van alle betrokken partijen en kijken uit naar de toekomst. Recrubo is klaar om de manier waarop kandidaten in contact staan met bedrijven en solliciteren voorgoed te veranderen. We zijn enthousiast over de mogelijkheden voor de toekomst en daarom nog lang niet klaar: we zien jullie volgend jaar graag terug!

Bekijk hier alle foto’s van het event

borrel event recrubo
author image
Bram den Ouden
CMO
logo Recrubo

KvK: 80480233
Pieter Vreedeplein 45
5038 BW Tilburg

Recrubo

Legal

© 2023 Recrubo. All rights reserved.